O nama

HEEZ ALUMINIUMPouzdan partner za aluminijske profile visoke kvalitete

HEEZ ALUMINIUM je mlada i dinamična kompanija osnovana 2020. godine sa sjedištem u Brčkom. Naša posvećenost kvalitetu, inovacijama i pouzdanosti čini nas liderom u industriji aluminijskih profila, elektrostatskog farbanja i mašinske obrade. Naš tim stručnjaka posjeduje bogato iskustvo i strast prema stvaranju visokokvalitetnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe naših klijenata širom svijeta.

Vizija & misija

Naša vizija je postati vodeći regionalni proizvođač i izvoznik aluminijskih profila, elektrostatskog farbanja i mašinske obrade. Želimo biti prepoznati kao pouzdan i inovativan partner koji pruža visokokvalitetne proizvode i usluge.

Naša misija je pružiti klijentima širom svijeta visokokvalitetne aluminijske profile koji zadovoljavaju njihove potrebe i očekivanja. Posvećeni smo kontinuiranom unapređenju naše tehnologije i procesa kako bismo pružili najbolje rješenje za svaki projekat. Kroz stručnost, efikasnost i posvećenost, stvaramo vrijednost za naše klijente i doprinosimo razvoju industrije.

Ciljevi prve investicije

0 mil.
Investicija (BAM)
+ 0
Broj zaposlenih
0
Proizvodna površina (m2)
~ 0 mil.
Promet (BAM)
0
Godišnji kapacitet (Tona)
0
Upravna zgrada (m2)

Aluminijski profili koji nadmašuju očekivanjaNaše vrijednosti

Naše vrijednosti su temelj našeg poslovanja i vodilja u svakodnevnim aktivnostima. U HEEZ ALUMINIUM-u, cijenimo sljedeće vrijednosti:

Kvalitet: Stalno radimo na poboljšanju kvaliteta naših proizvoda i usluga kako bismo osigurali zadovoljstvo naših klijenata. Koristimo visokokvalitetne materijale i tehnologije kako bismo ispunili najviše standarde industrije.

Inovacija: Neprestano tražimo nove načine da unaprijedimo naše procese, proizvode i tehnologije. Podstičemo kreativnost i timski rad kako bismo ostali ispred konkurencije i pružili inovativna rješenja našim klijentima.

Pouzdanost: Vjerujemo u ispunjavanje naših obećanja i isporučivanje proizvoda i usluga u skladu sa zahtjevima i očekivanjima klijenata. Gradimo dugoročne odnose zasnovane na povjerenju i integritetu.

Stanje na gradilištu

Naša vizija je postati vodeći regionalni proizvođač i izvoznik aluminijskih profila, elektrostatskog farbanja i mašinske obrade. Želimo biti prepoznati kao pouzdan i inovativan partner koji pruža visokokvalitetne proizvode i usluge.  Utrošeni materijali u procesu gradnje:

0 m3
Beton
0 m
Kablova
0 t
Čelik
0 m2
Panela
Fixed Image